Rejuvanessence A.L.T. © sidekudoshieronta on uusi liftaava hoitomuoto luonnonmukaiseen kasvojenkohotukseen.

Kasvosi ovat sielusi peili. Elämämme aikana kehitämme usein alitajuisesti kasvoillemme ilmeen joka on dynaamista tasapainottelua eri lihasten välillä. Useimmilla lapsilla on avoimet, luonnolliset ja sileät kasvot. Mutta useimpien aikuisten kasvoilla näemme ikään kuin naamion, joka voi kuvastaa väsymystä, surua, ahdistuneisuutta tai ärtymystä.

Kun kasvoiltasi poistetaan niille keräytynyt stressi, niin ihosta kuin lihaksista, alkaa luonnollinen oma ilme tulla esille. Menetelmä vaikuttaa ihon sidekudokseen lisäämällä sen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Iho muuttu luonnollisen väriseksi, pehmeäksi ja elastiseksi eli eloisaksi. Tunnin kestävän pehmeän, kevyen ja rentouttavan hoidon jälkeen koet miten tehokas hoito onkaan. Näet tulokset kasvoillasi ja tunnet hyvänolon tunteen koko kehossasi.

Rejuvanessence A.L.T. © sidekudoshieronta

  • antaa terveen eloisamman ja rentoutuneemman ilmeen kasvoille
  • hidastaa ikääntymisprosessia
  • kirkastaa ja kiinteyttää ihoa
  • vähentää ryppyjä ja juonteita
  • poistaa kasvoilta stressin, ikääntymisen ja huolestumisen merkit

Rejuvanessence A.L.T. © hierontasarja sisältää kuusi runsaan tunnin mittaista hoitoa, jossa käsitellään eri alueita kasvoilta, kaulasta, päänahasta ja niskasta. Hoito-ohjelma suositellaan tehtäväksi 1-2 viikon välein. Parhaiman lopputuloksen saavuttamiseksi suositellaan kuutta hoitokertaa. Näin taataan koko kasvojen ja kasvolihasten rentoutus.

Hoitokerta 75 €